Dietist Leefstijlcoach Boxtel

 

Sanya Penninx 

Ik ben Sanya Penninx en woon in Boxtel. Ik heb voeding en diëtetiek gestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en in juli 2018 heb ik mijn diploma gehaald als diëtist. 

Als diëtist ben ik in staat met behulp van voeding er voor te zorgen dat je je beter voelt en lekkerder in je vel zit. Hiernaast kan door middel van een volwaardig voedingspatroon een behandeling beter aanslaan en zelfs  - waar mogelijk - ziekte genezen.  

Met mijn medische en voedingskundige kennis beoordeel ik wat voeding bij je behandeling kan betekenen en welke voeding jij precies nodig hebt. 

De minor ´´Gedrag bij leefstijl en gezondheid´´ heeft mij opgeleid tot leefstijlcoach, waardoor ik naast voeding ook kan coachen op andere vlakken zoals roken, alcohol, beweging en ontspanning. Ik zal je motiveren en helpen op moeilijke momenten, zodat jij je doel gaat bereiken! 

Iedereen is anders en heeft andere behoeften. Hiernaast heeft iedereen zijn eigen, persoonlijke situatie. Met mijn creatieve blik kijk ik anders tegen situaties aan en stel ik een persoonlijk plan op wat bij je past en wat vol te houden is.  Niets tijdelijks maar een blijvende verandering in leefstijl. 


Naast mijn praktijk in Boxtel en Berkel-Enschot, kom ik aan huis en werk ik als online diëtist. 

 Voor meer informatie kun je contact opnemen via het contactformulier!