Afvallen Boxtel gezond diëtist leefstijlcoach roken beweging sport alcohol

Werkwijze


10 weken challenge 

In de challenge gaan we 10 weken intensief werken aan een gezond en bewust leefpatroon.  Je leert op een gezonde manier af te vallen, in balans te blijven of misschien wel aan te komen.  Wanneer  je doel bereikt is leer je balans te vinden en op gewicht te blijven. Je zit heel de dag vol met gezond eten, dus je gaat afvallen zonder honger! 

Veel crash diëten gaan uit van een lage energie-inname. Hierdoor raak je snel kilo’s kwijt maar de stofwisseling gaat daardoor op een laag pitje staan. Wanneer je daarmee stopt en weer terug gaat naar een normaal eetpatroon vliegen de kilo’s er weer aan.
Ik ga uit van een optimale stofwisseling waar je leert op een verantwoorde manier met je voeding om te gaan. Je kunt 0,5 - 1 kg afvallen per week op een gezonde manier.
Aan de hand van je lengte, gewicht, vetpercentage en leefpatroon bereken ik jouw energiebehoefte. Via de energiebehoefte worden er persoonlijke voedingsschema’s gemaakt. 


Dit met producten die je gewoon in de supermarkt kunt kopen, dus het hele gezin kan meedoen. Je doel bereiken zonder shakes, poeders of repen.  Met behulp van complete menu´s en boodschappenlijsten krijg je inzicht in voeding en leefstijl.  De menu's zijn helemaal afgesteld op jou lichaam en leefgewoonten. Alles is terug te vinden in een gebruiksvriendelijke app, of via papieren lijsten.
 
De challenge bestaat uit 6 consulten waarvan:
- Intakegesprek (75 minuten)
- Eerste vervolgconsult (30 minuten) 
- Derde tot en met zesde consult  (20 minuten) 
Ik ben ook online diëtist, dus de consulten kunnen ook via Skype of videobellen! 

De kosten worden vergoed door de basisverzekering. Ga jij de uitdaging aan? Meld je dan  nu aan bij SP Diëtist en Leefstijlcoach in Boxtel.

Afvallen Boxtel gezond diëtist leefstijlcoach roken beweging sport alcohol
Afvallen Boxtel gezond diëtist leefstijlcoach roken beweging sport alcohol
Afvallen Boxtel gezond diëtist leefstijlcoach roken beweging sport alcohol
Afvallen Boxtel gezond diëtist leefstijlcoach roken beweging sport alcohol
Afvallen Boxtel gezond diëtist leefstijlcoach roken beweging sport alcohol

Lekker Pûh!!!

Met Lekker Pūh!!! leren kinderen tussen de 5 en ca. 18 jaar en ouders van kinderen wat gezonde voeding is en hoe zij een gezonde leefstijl binnen het gezin kunnen creëren.

De methode van Lekker Pūh!!! is uniek omdat het geen dieet is in de traditionele zin van het woord. Zij gaan groeien naar hun gezonde gewicht! Het gaat niet om minderen met eten, maar vooral om gezond eten en gezonde gewoontes. Hoe moet je etiketten lezen, wat zijn de instinkers (bijvoorbeeld zogenaamde ‘gezond’ ogende verpakkingen) en hoe zorg je als ouder ervoor dat je je kind kunt motiveren om te bewegen? 
Dat de methode succesvol is heeft ook een recent onderzoek van de universiteit Wageningen aangetoond.


Kinderen onder de 18 jaar krijgen 3 uur vergoed vanuit de basisverzekering, hier geld geen eigen risico.

www.lekkerpuh.net

Afvallen Boxtel gezond diëtist leefstijlcoach roken beweging sport alcohol  kinder eetcoach kind te dik kind afvallen

Het FeelGood Pakket in samenwerking met Powerwalk Brabant

Powerwalk is een sportieve manier van stevig wandelen (niet hardlopen, of snelwandelen). Powerwalk doe je niet alleen met je benen, maar met je hele lichaam. Lekker in de buitenlucht, op wisselende locaties in Boxtel, Liempde en Haaren en omgeving. Een cursus bestaat uit 10 lessen van 45 minuten op een vast tijdstip in de week. Speciaal voor mensen die zich niet vast willen of kunnen leggen (bijvoorbeeld doordat je werkt in ploegen of onregelmatige diensten) is er de FLEXgroep. Wekelijks op verschillende dagen en tijden. Je krijgt les van Beppie Verberne, gediplomeerd Zession Powerwalktrainer.

Je krijgt 

- 10 PowerWalk lessen van 45 minuten. 
- 10 weken persoonlijke voedingsadviezen met 6 contactmomenten (zie 10 weken challenge). 

Gezamenlijk van €299,- voor € 269,-

 

Online Diëtist

Bij SP Diëtist en Leefstijlcoach kun je nu ook terecht voor online advies. Heb je het druk om naar de praktijk te komen? Of bij klachten vanwege het coronavirus dan is dit de perfecte oplossing, het wordt je zo makkelijk mogelijk gemaakt. 

Vanuit thuis plannen we een consult waar we doelen en een behandelplan op gaan stellen met complete menu's, recepten en een app. 
De gesprekken vinden plaats via Skype of videobellen,  hiernaast kan ik ook altijd vragen beantwoorden via de mail of Whatsapp. 

Voordat je een gesprek hebt mag je jezelf wegen en meten. Instructies hiervoor krijg je toegestuurd per mail. 

Ook het online consult wordt vergoed door de verzekeraar.

Wil je een afspraak maken? Laat je telefoonnummer op het contactformulier en ik bel zo snel mogelijk terug!